Met deze voucher van €85 kunnen je medewerkers schoenen bestellen via de webshops van Redbrick, Mr. Miles of Grisport. Bij het afrekenen krijg je 10% korting!

Deze voucher is €85 waard en kan ingewisseld worden in de webshops van Redbrick, Mr. Miles en Grisport. De vouchers zijn ook verkrijgbaar met de waarden €75, €80, €100, €130 en €150. Verschillende combinaties zijn hierbij mogelijk. Bij het afrekenen krijg je 10% korting op het totale bedrag dat je aan vouchers bestelt. Wij sturen je de vouchers als PDF-bestanden per e-mail toe. Je kan de vouchers vervolgens gaan verdelen over je medewerkers.

Met de vouchers kunnen je medewerkers via de webshops van Redbrick, Mr. Miles en/of Grisport een paar werkschoenen uitzoeken. Per merk bieden wij altijd het volledige assortiment aan. De werkschoenen worden opgestuurd naar je medewerkers.

Eigenschappen
Artikelcode
900003
Gewicht (bij mt. 42)
0 gram
Antistatisch
Nee
Lichtgewicht
Nee
Non metallic
Nee
Veiligheidsklasse
Overig
Voering
Overig
Shoe Finder

Advies op maat? Check onze shoe finder! In een paar korte stappen bekijken we samen welke veiligheidsschoen het beste bij jouw werksituatie en persoonlijke voorkeuren past.