Afbeelding

REDBRICK, YOUR STYLE AT WORK.

 

Bij alles wat je doet, voeg je een stukje van jezelf toe. Daar wil je trots op kunnen zijn. Of je nu een magazijn op orde houdt, een muurtje metselt, stukt en wit of in een huis de elektra aanlegt: het moet goed gebeuren. Én het moet er goed uitzien. Net als je wagen, je tools en niet in de laatste plaats: jijzelf. Maar het leven is leuk, dus wel zo fijn als je werk, toch een belangrijk onderdeel daarvan, dat ook is.

WIN JE EIGEN MATENPLAAT

 

Wil jij met vier van je maten op net zo’n poster staan zoals hieronder? Dat kan! Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en laat weten waarom jij en je maten deze prijs moeten winnen.

Wanneer jij hebt gewonnen nemen wij contact met je op zodat je foto’s van jou en je maten kunt insturen. Vervolgens maken wij er een vette poster van. Je krijgt deze gedrukt én digitaal. Perfect voor in je kantine, voor de profielfoto van jullie groepsapp of om te delen op social media.

 

DE MATEN VAN REDBRICK

 

Net als Joey, Jos, Jurriaan, Philipe, Gido en Engel maken wij elke dag een feestje van ons werk. Al zijn we serieus over onze veiligheidsschoenen, een flinke dosis humor is onmisbaar in het leven. Het moet wel leuk blijven natuurlijk. Met humor waarbij het randje best opgezocht mag worden. Wat je ook doet, je wil jezelf zijn. Je wil lol maken en uit elke dag het beste halen. Thuis of op je werk met je maten.

Er goed uitzien met je maten en lol maken met elkaar. En van die lollige momenten moet natuurlijk wel even een foto of selfie worden gemaakt. Altijd leuk om nog eens terug te zien. Wil je ook met je maten op zo’n poster voor bij jullie in de keet, in de kantine of digitaal als achtergrond op je telefoon? Scroll dan even naar beneden en doe mee!

 

Afbeelding