Redbrick Motion Inlegzolen zorgen voor een groter draagcomfort. Deze zolen zijn speciaal ontwikkeld voor werkschoenen uit de Motion-collectie. De medium inlegzool is geschikt voor personen met een normale voetboog.

Model

Deze inlegzolen zijn getest en goedgekeurd in combinatie met de geselecteerde veiligheidsschoenen. Je kunt de originele inlegzolen dus vervangen door deze inlegzolen.

€ 14,01 € 16,95
Op voorraad! Voor 17:00 besteld = zelfde dag verzonden

Voor Redbrick Motion is er een speciale lijn inlegzolen ontwikkeld. De inlegzolen zorgen voor extra ondersteuning van je voeten en dragen daarmee bij aan een hoger draagcomfort. Omdat iedere voet anders is, zijn er drie verschillende modellen beschikbaar. De zolen zijn officieel gecertificeerd in combinatie met de verschillende modellen en voldoen daarmee aan de laatste verordening. De drie inlegzolen zijn te verkrijgen in de volgende varianten: laag, medium en hoog. Het lage model is geschikt voor platvoeten, zoals in de volksmond genoemd. De medium inlegzool is geschikt voor personen met een normale voetboog. De hoge variant is geschikt voor personen met een hoge voetboog. Alle varianten zijn ademend, sneldrogend en geschikt voor ESD-schoenen.

Eigenschappen
Artikelcode
01000046
Kleur
Zwart
Bovendeel
Overig
Gewicht (bij mt. 42)
1 gram
Antistatisch
Nee
Lichtgewicht
Nee
Non metallic
Nee
Schoentype
Accessoires
Voering
Overig
Shoe Finder

Advies op maat? Check onze shoe finder! In een paar korte stappen bekijken we samen welke veiligheidsschoen het beste bij jouw werksituatie en persoonlijke voorkeuren past.

Downloads