Redbrick Inlegzolen zorgen voor een groter draagcomfort. De medium inlegzool is geschikt voor personen met een normale voetboog.

Model

Deze inlegzolen zijn getest en goedgekeurd in combinatie met de geselecteerde veiligheidsschoenen. Je kunt de originele inlegzolen dus vervangen door deze inlegzolen.

€ 14,01 € 16,95
Op voorraad! Voor 17:00 besteld = zelfde dag verzonden

Heb je behoefte aan extra ondersteuning in de voetholte om nog comfortabeler te lopen? Omdat iedere voet anders is, biedt Redbrick drie verschillende inlegzolen. Voor Redbrick Motion is er een aparte lijn inlegzolen. De zolen zijn officieel gecertificeerd in combinatie met de verschillende modellen en voldoen daarmee aan de laatste verordening. De drie inlegzolen zijn te verkrijgen in de volgende varianten: laag, medium en hoog. Het lage model is geschikt voor platvoeten, zoals in de volksmond genoemd. De medium inlegzool is geschikt voor personen met een normale voetboog. De hoge variant is geschikt voor personen met een hoge voetboog. Alle varianten zijn ademend, sneldrogend en geschikt voor ESD-schoenen.

Eigenschappen
Artikelcode
01000043
Kleur
Zwart
Bovendeel
Overig
Gewicht (bij mt. 42)
1 gram
Antistatisch
Nee
Lichtgewicht
Nee
Non metallic
Nee
Schoentype
Accessoires
Voering
Overig
Shoe Finder

Advies op maat? Check onze shoe finder! In een paar korte stappen bekijken we samen welke veiligheidsschoen het beste bij jouw werksituatie en persoonlijke voorkeuren past.

Downloads