Populair in de transportsector


Afbeelding

Binnen de transportsector komen we steeds vaker dragers van Redbrick werkschoenen tegen. Een voorbeeld hiervan is Marvin Menke uit Zwaag. Marvin werkt als internationaal chauffeur. Toen hij de overstap wilde maken van instappers naar hoge werkschoenen met veters, liep hij tegen het probleem aan dat dit soort schoenen beperkt werd aangeboden in zijn maat. De 28-jarige chauffeur heeft namelijk maat 48 en werkschoenen met dergelijke maat waren voor hem lastig te vinden. Totdat hij via zijn werkgever bij Redbrick uitkwam.

Laden/lossen en installeren met Redbrick werkschoenen

Marvin vervoert als internationaal chauffeur voornamelijk grote printers en als extra service installeert hij deze bij de klant, meestal is dat een drukkerij. Tijdens het laden en lossen is hij buiten en tijdens het installeren is hij binnen. Zijn werkschoenen moesten dus in beide situaties volstaan, waardoor je al snel bij waterafstotende S3 werkschoenen uitkomt. De normering was echter niet Marvins belangrijkste eis.

Waarom Marvin koos voor de Freerunner Smooth

Momenteel is Marvin in het bezit van een paar Freerunner Smooth Blue S3. Werkschoenen die aan zijn criteria voldeden, waren lastig te vinden: “Ik wilde een hoog model en ik heb een grote schoenmaat. Ook moest de schoen veters hebben, omdat we niet meer op klompen mogen lopen.” Instappers kunnen handig zijn als werkschoenen indien je vaak je schoenen uit en aan moet trekken. Marvin hoeft dat nu echter slechts een of twee keer per dag te doen: “Wij rijden meestal in één keer naar de klant. Bij de klant trek je dan pas de schoenen aan.”

Hoge werkschoenen voor ondersteuning van de enkels

Voorheen liep Marvin op lage werkschoenen en moest hij vaker zijn schoenen aan- en uittrekken. Dit leverde hem pijnlijke enkels en voeten op. Nu hij een hoog model draagt, krijgen zijn enkels meer ondersteuning.

Minimale slijtage bij intensief gebruik

Marvin loopt inmiddels al enkele jaren op Redbrick werkschoenen. De kwaliteit en de prijs van de werkschoenen zorgen ervoor dat Marvin telkens weer voor Redbrick kiest. “Meestal gaan mijn Redbrick werkschoenen een jaar mee. Met intensief gebruik vind ik dat niet verkeerd,” aldus Marvin Menke. Van zijn werkgever krijgt hij een bepaald budget om aan werkschoenen te besteden. Marvin: “Redbrick werkschoenen bieden mij de beste kwaliteit voor de beste prijs!”

Afbeelding
Afbeelding

Stash - Vertegenwoordiger

“Samen met klanten de collecties tot een succes maken door passend advies te geven.”

Bekijk onze producten
 1. Redbrick Motion Comet 2.0 S S3
  Redbrick Motion Comet 2.0 S S3
  € 78,10€ 94,50
  0031354
 2. Redbrick Motion Fuse S3
  Redbrick Motion Fuse S3
  € 78,10€ 94,50
  0031335
 3. Redbrick Motion Spark S3
  Redbrick Motion Spark S3
  € 78,10€ 94,50
  0031339
 4. Freerunner Smooth S3
  Freerunner Smooth S3
  € 84,71€ 102,50
  0032303
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding