Maattabel Redbrick Safety Sneakers

Bepaal de breedtemaat van je werkschoenen met deze tabel

In deze maattabel zie je een overzicht van de maten waarin onze werkschoenen te verkrijgen zijn. De maten worden in onze webshop weergegeven volgens de Europese standaard (EUR). In de tabel kun je dit in één oogopslag vergelijken met Britse maten (UK), Amerikaanse maten (US) en de lengte van je voet in centimeters.

Let op: het gaat hierbij om de lengte van je voeten, niet om de lengte van de leest. Als de lengte van je voet tussen twee maten in zit, rond dan naar boven af.

Heb je normaal gesproken een halve maat? Rond je schoenmaat dan naar boven af. Als je normaal bijvoorbeeld maat 44,5 hebt, kies dan voor maat 45. Onze werkschoenen bevatten namelijk allemaal veiligheidsneuzen, waardoor er geen flexibiliteit in de neus zit.

Weet je niet welke schoenmaat je hebt? Wij leggen je uit hoe je je schoenmaat kunt bepalen.

 

Let op: de Motion-collectie valt kleiner uit

De pasvorm van de schoenen uit onze Motion-collectie is kleiner dan normaal. Wij adviseren je daarom om een maatje groter te bestellen dan je normaal zou doen. Voor al onze andere modellen geldt dat je gewoon de maat kunt bestellen die je normaal gesproken ook hebt.

 

Altijd gratis retourneren

Twijfel je alsnog tussen twee schoenmaten? Geen probleem! Je kan de werkschoen altijd in twee maten bestellen. Je ontvangt ook nog eens 10% korting als je twee of meer paar werkschoenen bestelt. Lees hier meer over de actie. Het paar dat niet past, kun je gratis retour sturen (Let op: De 10% korting vervalt weer). Zo heb je je werkschoenen ook nog eens snel in huis, zonder dat je de deur uit hoeft.