Stijlvol en toch stevig: de nieuwe S3S Pulse Ankle Boots

Stijlvol en toch stevig: de nieuwe S3S Pulse Ankle Boots

Als het gaat om werkschoenen, is veiligheid een absolute must. Steeds meer mensen zijn op zoek naar robuuste, comfortabele veiligheidsschoenen. Het liefst zien die schoenen er ook nog goed uit. Die vraag zien wij ook in de markt. Daarom lanceert Redbrick haar eerste veiligheidslaarzen die voldoen aan de nieuwste normering: Stevige én stijlvolle S3S laarzen met het uiterlijk van een moderne chelsea boot. Lees alles over de uitbreiding van onze Pulse collectie.

Hippe enkellaarzen met de S3S veiligheidsklasse

De S3S veiligheidslaarzen van Redbrick zijn onze eerste schoenen die voldoen aan de nieuwe ISO 20345:2022. De Ankle Boots zijn uitgerust met een stevige, slijtvaste overneus en een veiligheidsneus van aluminium. Zo zijn je voeten goed beschermd tegen vallende voorwerpen én voorkom je slijtplekken. Deze nieuwe krachtpatsers zijn verkrijgbaar in zowel een zwarte als bruine uitvoering!

Het grove profiel van de zool biedt ook een uitstekende grip op oneffen oppervlakken. En die zool, die is naast lekker stevig ook antislip (SR). Bovendien kan het rubber goed tegen chemicaliën en oliën. En ze zien er ook lekker modern uit. De Ankle Boots van Redbrick zijn namelijk wat stoerder dan de gemiddelde chelsea boot. Oordeel zelf maar!

Het grove profiel onder de Redbrick S3S veiligheidslaarsHet grove profiel onder de S3S veiligheidslaarzen biedt extreem veel grip op een ruwe ondergrond.

Wie hard werkt, moet tegen een stootje kunnen

Deze S3S veiligheidslaarzen zijn de perfecte keuze voor iedereen die tijdens zijn werk tegen een stootje moet kunnen. De Pulse Ankle Boots zijn vooral geschikt voor het zwaardere segment. Werk je in de bouw, agrarische sector of (zware) industrie? Dan zijn de S3S veiligheidslaarzen van Redbrick een uitstekende keuze.

Geen gekloot met veters

De Pulse werklaarzen bieden uitstekende bescherming tegen stoten en schuren, terwijl ze ook lekker zitten. Heel de werkdag lang. En veters strikken? Dat is helemaal niet nodig. Je trekt de Pulse Ankle Boots gemakkelijk aan en uit dankzij de elastische vlakken op de zijkant. Daarnaast is dit model voorzien van handige lipjes, zodat je jouw voet moeiteloos in de schoen kan glijden. Zeg vaarwel tegen tijdrovende veters en hallo tegen efficiëntie.

Liever een veterloze safety sneaker? Bekijk dan eens de Pulse Speed Lace High, één van onze S3 veiligheidsschoenen. Dit model bestaat ook in een lage uitvoering.

De bruine Redbrick Pulse S3S veiligheidslaars van microfiber

Een duurzamer alternatief voor leer

Het bovendeel van deze Redbrickies is gemaakt van ademend microfiber. Dit materiaal heeft vergelijkbare eigenschappen met leer, maar is veel beter voor het milieu! Het rekt minder snel uit, is makkelijk schoon te maken en het materiaal is waterafstotend, minimaal 60 minuten lang. Ter vergelijking: met deze schoenen kan je minimaal een uur door een nat weiland lopen, zonder natte voeten te krijgen.

Werk je in een écht vochtige omgeving? Dan raden wij je aan om voor waterdichte werkschoenen te kiezen. Je kan ook kiezen voor een werklaars met een S7 veiligheidsklasse, die zijn namelijk voorzien van een waterdicht membraan. De S7S laarzen uit de Pulse collectie beschermen zelfs minimaal 3 uur!

Bestel de S3S veiligheidslaarzen

Jouw voeten verdienen het beste. Loop jij als eerste op onze de eerste S3S veiligheidsschoen? Je bestelt onze Ankle Boots gemakkelijk en snel via onze webshop. Bestel op werkdagen voor 15:00 en wij verzenden je bestelling dezelfde dag nog! Dat is pas rap.